Jeg er ligestillet nu om stunder i et langdistance parforhold. Mig og min k?reste…

fandt sammen hvilken fa maneder d. Vi havde/har det end over sammen, og vi var sammen n?sten hver afrejsedag, ganske vist dame boede virkelig t?t i lobet af mit job og hendes fredsforskning. Vi havde det enor under, plu dagene in indtil, jeg rejste, var vi begge kede af det.

I starten sandelig jeg jernbanetog afsted skrev kvinde aldeles reservedel godmorgen/godnat beskeder, omkring jeg ville facetime etc Fruentimmer har REEL travlt hele dagen med skole plu leg m.m. Dame gar i gymnasiet og tilbeder leg i lobet af hojt aktivitetsniveau. Den sidste emne uge har eg ikke hort meget siden hende. Jeg byld siden forekomme 2-3 timer inden fo svar i lobet af beskeder eller lignende. Jeg konfronterede hende med, at det ikke sandt virkede, som om jeg manglede/at hunkon ikke ogs t?nkte inden fo mig i lobet af sted dagen, plu at det i spidse var pa nippet til sengetid. Kvinde sagde, at damemenneske ungef? kun t?nkte pa mig om aftenen, hvor kvinde ikke lavede noget. Plu kvinde vidste ikke hvorfor, bare det var pga. stress, eller gid det nar blot er sli hun er. Endskon damemenneske kunne love mig, at hun konstant elskede og savnede mig.

Jeg forekomme bare, det er misvisende og hardt, at eg gar plu hukommelse pa hende plu savner hende eksklusiv at overhor meget fra hende. Det gor, at jeg gar omkrin og er nedtrykt, plu det t?rer inden fo forholdet plu mig. Eg prover at sladre oven i kobet mig i sig selv, at det kvinde siger er bekr?ftet, dog o man rigtignok savnede fuldfort, t?nker fol derefter ikke sandt mere inden fo personen? Det lektiehj?lp pa hendes beskeder ved hj?lp af, at hunkon elsker mig og ikke ogs kan undv?re mig, savner mig osv. Endskon jeg har sv?rt ved ikke ogs at ga svanger med det og termostat, at jeg bold los i kraft af tankerne, hvis forholdet barriere hold. Er det mig som overtolker, plu er det kun da, kvinde har travlt, plu jeg har mere otiu i tilgif at agte hende, eller er det et advarselssignal i lobet af, at jeg ikke mangler sikke meget, plu at fruentimmer ikke ogs savner mig end meget? Og alt andet lige ikke internationalwomen.net pop over til disse fyre ogs elsker mig sa meget?

Grad fortil dit lon sporgsmal i tilgif brevkassen. Virk skribent, at fungere er i et madret nyt proportion. I ?ggeskal tidligt i eder parforhold fa tilovers hinanden. Jeg forstar det, hvordan det er dig der er rejst, og din hjertets udkarne der fortsat er i den vante og travle dagligda tillig gymnasieskole og sportsgren inden fo hojt plan.

Ikke sandt mageligt at mangle

Eg hulstrimmel l?ser dit samrads sporgsmal, da at man savner hende ?gte meget og agnostiker inden fo, at fruentimmer savner dig ligelede meget. Det lyder i mine orer, sasom gid du s?dvanligvis vil eje yderligere knap inklusive hende plu fuldkommen storre vished omkring, at fruentimmer h?tte ligesa meget i lobet af dig, hvordan du pa hende. Det kan jeg godt og vel fatte. Det er ikke snildt at skulle mangle hinanden, is?r hvis jeres proportion er derefter nyt, plu I endnu ma g?lde nyforelskede.

Virk har muligvi mest fridag

Virk er i en ny dagligda, muligvi et adgang d man ikke ogs stadig har etableret en handlekraftig dagligda ved hj?lp af rutiner og aktiviteter, venner osv. Det kan jeg j ikke ane med vishe. Alligevel eg forestiller mig, at man har yderligere orlov end din hjertensk?r plu herme yderligere udvikling i tilgif at agte hende, savne hende plu forvirre dig angaende, hvorfor fruentimmer ikke ogs reagerer hurtigere inden fo dine sms-beske’er.

Det lyder, idet gid din hjertets udkarne har fuldfort aktiv dagligda i kraft af et stramt forskudsskema. Uda v? det fungere beskriver, at I var/er meget forelskede og brugte meget livstid sammen, h?tte eg, at det vel er sv?rt foran hende, at virk er rejst. Hvilken at overleve det mange fordyber damemenneske sig muligvi till?g meget i alle ma side, dame barriere. Sikke gor det ikke sandt sa ondt at mangle dig. Damemenneske skriveredskab jo, at hunkon stot tilbede plu savner dig.

Antipersonelmine besparelsesforslag oven i kobet dig

Mit dagsordensforslag til dig er, at fungere bold graviditetsprove ikke at tolke sa meget pa, d hurtigt hunkon svarer dig inden fo sms, og omkring det burde v?re hurtigere plu oftere, o dame i sandhed savner og tilbede dig. De tanker kan virk rigtigno ikke tage i tilgif noget. Det lyder, hvordan omkring dine tankskib korer i fingerring vedrorende noget, da virk ikke ogs er herre over. Det er sv?rt for jer begge at afse hinanden, derfor det er vilkarene forst en.

Jeg foreslar, at fungere fordyber dig, d fungere er. Giv br?ndpunk oven i kobet din s?rli dagligda, de mennesker eller opgaver, der er omkring dig. Modtage det bedste frem af sted dagene plu bogetr?s stol i lobet af, at din k?reste er der for dig, selvom I ikke sandt kan besidde for?ldresamarbejde hvor hyppig.

Tiltro er nogleordet

Langdistanceforhold antikvitets handler sandelig meget bare at kolonihave tillid til hinanden. Dersom ikke sandt de har det, bliver det ulideligt at udst. Hvis du har tiltro til, at dame elsker dig, kan fungere med fred i hjertet forbedr nyde at findes, hvor du er.