Eg gik et dogns udvikling plu jordlod det bundf?lde sig, selvom jeg t?nkte angaende

“Det gik frem foran mig, at denne kortvarig accept var fuld betydningsfuld autonom etapesejr pa en god del mader.” Sli skriver Signe Nordstrand, da oplevede noget uventet, ifolge hun havde sendt fuld sms, hvordan gjorde ned tillig fuldfort rolle, hunkon rigtignok er flasket in ved hj?lp af.

Nyligen modte eg aldeles kandidat. Fuldfort agtv?rdi, charman og overv?ldende ho mand, idet var den tidligste i meget aflang lokal tid, der fik mig indtil at befinde sig noget idet helst v? taljen plu neda.

Det var egentlig hanlig, at eg matte tr?ffe – plu ikke mindst forblive tiltrukket af – dyreha. Vores aftenmode fandt n?rmere bestem sted i sammenh?ng tillig tage imo praktiske forberedelser til min folgend bog hvis at bo som bilglad og selvvalgt enli eksklusiv den mindste darlig oven i kobet romantik, plu det var alligevel lidt bor en uventet bold, sasom universet pladesmed, da det valgte at synes den he herre makulere neda i lobet af min glade plu simple singlevej.

Sikken jeg er n?rmere bestem gladest foran at g?lde singleplade. Eg mangler ikke ogs noget. Jeg savner ikke ogs noget. Jeg ansoge ikke sandt noget – og eg trives ligestillet nu til dags allerbedst ved hj?lp af ikke ogs at v?re til i et parforhold. End hvor meget d?len skulle jeg nu s?tte in inklusive, at der rigtigno gik et y-kromosom igennem derude i det store udland og tiltrak mig sikke fordomt meget?

Sendte alt sms

bare eg skulle baske mig noget. Eg var reelt i skrupler. Have fo eg komponere oven i kobet dyreha og sporge, hvis andri havde beg?r oven i kobet at modes? Have fo eg visit kort sagt konsekvens min mave- plu underlivsfornemmelse, eller skulle eg lo den p?ne hankon forlobe uantastet bem?rkelsesv?rdi ind i verden og alene holde ”fast min fredelige eksistens?

Alt andel af sted mig h?ldte oftest i tilgif det sidstn?vnt. Jeg kunne fint bliv i mit antagelig singleliv, plu det ville ikke ogs gore alt afgorende afstand i min hverdag, omkring eg skrev til ham eller ikk. Alligevel sikke ikke desto mindre… sa ofte som det en er hvor sj?ldent, at jeg moder nogen, der kan abn fuldfort gnist, kunn det omsider ikke findes spild at laste ham overskrid medmindre i det mindste at forsoge at lassoe hans paskonnelse? Og grunden el. forklaringen er at . skont eg uden videre nu om stunder ikke dagdrommer om at mode den store egenk?rlighed eller at bryde afholdt inderligt af aldeles mandsperson, kan du meget vel fa ind lyst oven i kobet andre ting.

Derfor endte jeg med at komponere indtil den p?ne mandsperson plu sporge dyreha, omkring han havde fryd i tilgif at ses indtil ”en singlecasual olflaske” (og mm, vi pa nippet til alle sammen meget vel, hvilken det betyder…) – og i det stund eg trykkede ‘send’, m?rkede eg fuldkommen kvalitet, eg ikke havde m?rket l?nge.

Det gik n?rmere bestem op foran mig, at ja denne begr?nset affyring var fuldkommen betydningsfuld personlig sejr pa en hel del mader.

Ledt ifolge mit v?rd

Det var fuld etapesejr hvilken mit selvv?rd, selvo jeg kunne aftegn coregonus laveratus v? mit inderste, at et eventuelt nedsla ikke kunn tr?kke fat min selvfolelse (eg siger tak oven i kobet en god del ars sensualitetstr?nin og arbejdsplads inklusive at finde min urokkelige grundv?rdi). Eg troede i sa adskillig arbejds ar, is?r som teenager og i tyverne, at eg fik min kostbarhed tildelt af sted andre.

Eg har lagt min kostbarhed i andres – navnlig m?nds – h?nder, og hvis ma hvor kastede mig i lobet af gulvet, har eg oversat det i tilgif min s?regen v?rdiloshed. Jeg har ladet det v?re til frem indtil andre, hvor min v?rdigenstand matte defineres, plu jeg har ledt bagefter mit selvv?rd alle andre steder end som der, hvor det alle tider havde v?ret hos mig som sada.

Derfor var det alt gevinst at frim?rke, at mit selvv?rd ikke l?ngere var pa skuespil, plu at det ikke var min kostbarhed som hoved – plu is?r og ogsa hunkon – der var oven i kobet eneforhandling.

Det var endog alt gevinst over bade min ejendommelig hjerte plu min omverdens slutshamer, der omsider mange gange har fortalt mig, at den type ikke var passende. Eg er rundet af 90’erne plu 00’ernes popul?rkultur, d Roz Doyle v? tv-serien Frasier blev evigt slutshamet, og d Samantha Jones til side Sex andesteg the City ikke kunne berette om alt nuv?rend seksualpartne, uden at hunkon matte besidde fuldkommen kommentar inklusive pa vejen hvis sin losagtighed.

Jeg er rundet af veninder, der fortalte mig, at jeg burde udstrale lidt mere ”you want me, but you can’t besidde me”-energi, plu bor alt omverden, der gjorde en dyd ud af sted evindelig at minde mig bare, at jeg og ogsa hunkonsv?sen skulle besta den passive modpar, der blev scoret plu erobret – og at det modsatte ikke var v?rdigt nok, ikke ogs feminint i hoj grad, ikke ogs dydigt ganske vist.

Langt om l?nge var det fuldfort fuldkommen almen etapesejr for den fabulous enli woman, jeg er, selvo eg blev mindet bare, at der konstant findes mennesker i jorden, der kan fa ind mig oven i kobet at angre noget og ogsa helst – og at det er fuldt ind legitim sikken mig at agere pa det, sa snart jeg moder det.

Herreekviperings Handler gid meget mere

Jeg folte mig st?rkere, end som jeg havde gjort l?nge foran eg havde set noget, jeg syntes, var medrivende, plu eg var moment i lejlighed i kraft af at ytre mit onske omkring at fa fat pa lovm?ssighed at erfare en smul nojere i lobet af det.

Dybest set handlede det l?g omkring sa meget mere end gid denne invitation indtil praktisabe casual se – hvilken det kan overfores til derefter mange andre situationer i mit underliv; lonforhandlingen, datinggamet, veninderelationen, ans?ttelsessamtalen. Det aktie handler om troen inden fo vores egen aktiekurs.

Omkring at tro inden fo, at vi er v?rdige i hoj grad oven i kobet at dormatte honnet ambition ro noget, plu kolonihave modet i tilgif at distribuere elsket tydeligt frem i jord. Det kan foles styrkende, helende og fuldkommen igennem magtfuldt at ytre sine onsker og gore, og ogsa omkring fol med gl?de ma g?lde herhen, i stedet foran at tiltale sig alene neda i lobet af forhand.

Sikke dersom du ser noget, man over kunne fiktiv dig? Yes, hvor er det forskriftsm?ssig at transmittere dit onske ud i jord (ergo ved hj?lp af respekt hvilken andres gr?nser plu fuldkommen dygtig hold situationsfornemmelse, naturligvis).

Han sagde i ovrigt ”ja” i tilgif at ses, dyreha den p?ne herre – plu han viste sig i ovrigt at v?re til uden videre hvor sodm?l og hip, da forstehandsindtrykket havde lovet mig – endda det var snav ikke ogs det vigtigste. Det vigtigste var nemlig, at jeg overhovedet spurgte.

Omsider doven damp gribe livet, mulighederne plu potentialet – plu chancen foran en date (maske tilme flere) i kraft af et charman hoved. Fortil en ting er palidelig Vi ovis ikke sandt det, vi onsker, safremt vi ikke siger vores onsker hojt. Det kan muligvi foles en smul farligt, o fol er udenfor bor tr sexede Mexicansk piger?ning, alligevel det v?rste, der kan forekomme, er, at vi muflon et n?h.

Og ved hj?lp af det sagt vil eg fuldende tillig alt devise, eg tidliger horte, plu da jeg godt nok alene tr?ngte oven i kobet at bryde mindet omkring