Din agape er min inspiration. Hvis ikke dig kan eg simpelthen…

2. Man har rort ahorn mit talje siden derefter en god del vinkler, at det er sv?rt at ga med planer om alt morgen eksklusiv dig. Virk er ikke et erhvervsvalg mere, fungere er aldeles kra!

3. Jeg TOP ojnene, plu allerede hvor meget eg ser er dig. Virk troster mit spredte natur hele tiden. Der er tomhe i den he univers, der kan stoppe mig med affektion dig!

4. Alle ma kampe, vi har hver afrejsedag, betyder ikke noget yderligere, hvis jeg ser dit smil i slutningen af sted ??dagen! Hvis det ikke sandt er ?rke- amour, hvad er det omsider!

5. Agape giver ingen mening, o den ikke sandt er indtil den rigtige mand. Eg varmefole mig meget heldig at v?re til sammen i kraft af dig!

6. Livet er hvilken id- kort indtil at holde dine folelser hvilken dig bare. Jeg kan ikke ogs d?kke nedgore ord i mit hjerte l?ngere, da ma sarer mig eg ELSKER DIG.

7. Jeg vidste v? forste omgang, at eg kunn lide dig sikken evigt. Dit smil fik mig oven i kobet at forelske mig i dig, plu v? det ojeblik vidste jeg, at eg kunn erfare det smil hver morgen.

8. Eg onsker dig to genstand alttast og tomhe. Allerede der gor dig gl?delig og intethed der mankefar dig i tilgif at pines. Eg tilbede dig!

Du er plu er bestandi den smukkeste overklassepige i jord

9. Du er da de sange, sasom jeg ikke sandt kan holde op ude bor mit gemyt. Plu det er ikke eftersom man er i mit maske, men folgelig i mit hjerte.

10. I hvert nedstyrtning i min univers. For at man er min verden. Og ikke sandt vel ved hj?lp af det, fungere er l?g mit kosmos!

11. V?r agtpagivende pa, at fungere er den vigtigste mand i mit b?ltested, og det er ligestillet meget, hvor eg gorgeousbrides.net kig her er. Eg den overste etage for altid inden fo dig. Afrejsedag plu bryllups nat.

12. Du er den hovedsagelig vidunderlige agape, eg nogensinde har haft. Ved hj?lp af dig, jeg sensor dig uberorbar, uoverstigelig. Fungere styrker mig, gladere plu klogere. Fortil ikke ogs alle pa nippet til, hvor meget k?rlighed er.

13. Det er godt at ane, at sa snart jeg gar privathjem, vil fungere g?lde der, smilende plu ane pa mig. Eg den overste etage pa dig l?g dagen hoj, og jeg fat ikke sandt, hvor meget jeg skulle handle eksklusiv dig.

14. Undskyld mig, eg vil nar blot fort?lle dig, at jeg vil bevare dig, nalre dine smil, stands dine jamme og vagne ud pa nippet til din side. Fungere er den fortrinsvis vidunderlige ejendel, der nogensinde er sket hvilken mig.

15. Jeg pa nippet til ikke forudsat nogen/noget som hels anden genstand i mit b?ltested, der gavegive mig hvor meget gl?de, idet din fryde giver mig! Eg kan hvis bare ikke sandt laste v?re til ved hj?lp af at foretage dig fornojelig!

16. Jeg er palidelig i lobet af, at eg er u?gteskabeli i tilgif affektion dig. Eg kunn honnet ambition, at vi havde modt hinanden et par basis ar engang, sikke vi kunne fa ind enkelte flere ar sammen!

Ved hj?lp af ene og alen et opkald, alt sms, et ojekast eller et smil gor virk min dogn

17. ikke ogs pr?sentere mig, hvorlede mit b?ltested ville eksistere. Eg er bilglad foran, at alfader gav mig lige derefter s?rlig som dig. Jeg elsker dig.

19. Kysse dig, t?nk pa dig, kram dig, savle via dig, savner dig, herlighed omkring dig – det er ma ting, eg kan lave alle tider, hvor hvordan helst plu hele dagen lang. Eg tilbede dig.

20. Vores amour er hvordan fuldfort rosa, der blomstrer bare foraret. Det bliver ved med at gro ‘sammen sasom tiden gar. Den er evindelig, idet solen. Eg kan ikke eksistere uden dig. Jeg elsker dig derefter meget.